Wees welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 - 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige QR-code als bewijs van vaccinatie, negatieve test of eerdere coronabesmetting. Dank voor uw begrip!

Verhuur | Verhuur materialen

Speciaal voor Liempdse verenigingen, stichtingen en particulieren stelt D'n Liempdsen Herd materialen beschikbaar om gedurende een bepaalde periode in bruikleen te nemen. Zo is het mogelijk om 12 m2 aan podiumdelen te huren, 10 marktkramen of zelfs een prachtige, zandkleurige stretchtent*! 

Huurkosten per dag:

  • podiumdelen € 60,00
  • marktkramen € 24,00 per kraam per dag
  • stretchtent huurprijs op aanvraag

De borgsom bedraagt 50% van het huurbedrag. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Heb je interesse in huur van deze materialen? Neem dan contact op met Maria de Kroon (reserveringen@liempdsenherd.nl, 06-25458018). 

 

* De stretchtent is 10 x 15 meter, voorzien van houten palen met een zandkleurig doek. Deze stretchtent biedt ruimte voor 60 zittende of ca. 100 staande personen. Het doek is enkel coated en brandwerend. 

Bij huur van deze stretchtent zijn 4 personen nodig vanuit de huurder voor zowel het opbouwen als het afbouwen. Daarnaast zullen 2 vrijwilligers van SPPiLL meehelpen met de op- en afbouw. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

 

logo d'n liempdsen herd