D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.
Trouwlocatie

Verhuur | Trouwlocatie

De mooiste dag van je leven! - Trouwen in D’n Liempdsen Herd

Je ‘ja-woord’ geven in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde? Dat kan! D’n Liempdsen Herd, de volledig gerestaureerde monumentale boerderij in het hart van het dorp, is één van de locaties in de gemeente Boxtel waar een ambtenaar jouw huwelijk kan voltrekken of waar je jouw partnerschap kan laten registreren.

Ambiance en karakter

Kies je voor D’n Liempdsen Herd als decor voor de mooiste dag van je leven, dan kies je voor ambiance en karakter, of je nu trouwt in de stijlvolle Goei Kamer, de intieme Herd of de authentieke Schuur of het Bakhuis. Is het een zonnige dag? Dan trouwen jullie lekker buiten, op het sfeervolle erf. Met ruimte tot zestig personen geeft D’n Liempdsen Herd je alle gelegenheid om ook familie en vrienden uit te nodigen om er op dit bijzondere en feestelijke moment bij te zijn. Na afloop van de ceremonie is er uiteraard gelegenheid voor felicitaties.

Wil je meer weten over trouwen of je partnerschap registreren in D’n Liempdsen Herd? Neem dan contact op met Lies van Lierop (lies.jan@ziggo.nl, 06-22803603) of Maria Peijnenburg (mariapeijnenburg@gmail.com, 06-20442082).

Met dank aan Marian en Mark, het eerste bruidspaar dat koos voor D'n Liempdsen Herd als trouwlocatie.
Trouwfoto's: Peter den Koning. Overige foto's: Ruud van Nooijen.

 

logo d'n liempdsen herd