In verband met de huidige lockdown is D'n Liempdsen Herd gesloten tot en met 25 januari 2022. Desalniettemin: zodra het weer kan graag tot ziens in 2022!

Verhuur | Ruimtes - prijzen

D'n Liempdsen Herd beschikt over twee verschillende vergaderruimtes die variëren in grootte, maar waarin altijd de anderhalve meter afstand tussen de gasten gewaarborgd kan worden. In De Schuur kan met maximaal 10 personen Coronaproof vergaderd worden. Elke deelnemer heeft hier de beschikking over een apart tafeltje. De Goei Kamer heeft een capaciteit van 6 personen waarmee op anderhalve meter afstand vergaderd kan worden. Daarnaast hechten we uiteraard veel waarde aan de hygiënemaatregelen. Graag denken we met je mee over het invullen van jouw bijeenkomst om deze Coronaproof te laten verlopen.

De Goei Kamer

De Goei Kamer was vroeger een woonkamer in een boerderij die alleen bij speciale gelegenheden gebruikt werd. Het geheel ademt nu nog een mooie, authentieke sfeer, maar wel met moderne voorzieningen, waaronder internet en presentatiescherm.


lees meer >> Beschikbaarheid

De Schuur

D’n Liempdsen Herd beschikt over een grote ruimte, de Schuur, die zich prima leent voor lezingen, filmavonden, groepsbijeenkomsten, workshops etc. Er kunnen maximaal 60 personen zitten. De ruimte is voorzien van internet, presentatiescherm en podium.

lees meer >> Beschikbaarheid
logo d'n liempdsen herd