D'N LIEMPDSEN HERD IS TOT 28 APRIL GESLOTEN! Alle activiteiten en bijeenkomsten in deze periode zijn ook afgelast. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Verhuur | Ruimtes - prijzen

Wees welkom om in D’n Liempdsen Herd te genieten van een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers erbij, ontmoet andere mensen en warm je op bij de houtkachel. Kom even bijkletsen en ervaar Gastvrij Liempde!

Vergaderen

Wil je overdag of ’s avond met een groep vergaderen? Dat kan in D’n Liempdsen Herd. Hiervoor hebben we de Goei Kamer beschikbaar (tot maximaal 12 personen) of de Schuur (tot maximaal 60 personen). Beide ruimtes zijn voorzien van goede faciliteiten zoals digitale presentatieschermen, geluidsinstallatie, wifi, etc. Voor elke groep maken we een passende afspraak met onder meer koffie, thee, eventuele lunch of borrelhapjes.

Exposities, lezingen, evenementen

D’n Liempdsen Herd beschikt over een grote ruimte, de Schuur, die zich prima leent voor lezingen, filmavonden, groepsbijeenkomsten, workshops etc. Wil je een grotere activiteit organiseren? Ook dat kan in D’n Liempdsen Herd. De verschillende ruimtes, zoals de Schuur, de Stal, d’n Herd en de Goei Kamer kunnen voor één of meerdere dagen samen gehuurd worden.

De Goei Kamer

De Goei Kamer was vroeger een woonkamer in een boerderij die alleen bij speciale gelegenheden gebruikt werd. Het geheel ademt nu nog een mooie, authentieke sfeer, maar wel met moderne voorzieningen, waaronder internet en presentatiescherm.


lees meer >> Beschikbaarheid

De Schuur

D’n Liempdsen Herd beschikt over een grote ruimte, de Schuur, die zich prima leent voor lezingen, filmavonden, groepsbijeenkomsten, workshops etc. Er kunnen maximaal 60 personen zitten. De ruimte is voorzien van internet, presentatiescherm en podium.

lees meer >> Beschikbaarheid
logo d'n liempdsen herd