D'N LIEMPDSEN HERD IS TOT 28 APRIL GESLOTEN! Alle activiteiten en bijeenkomsten in deze periode zijn ook afgelast. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Verhuur

Wil je overdag of ’s avond met een groep vergaderen? Een workshop of expositie organiseren? Of zelfs een complete themadag waarvoor je de gehele boerderij zou willen benutten? Het kan in D’n Liempdsen Herd. We hebben diverse ruimten te huur die hier zeer geschikt voor zijn en voorzien zijn van goede faciliteiten, zoals presentatieschermen, geluidsinstallatie, wifi, etc. De Schuur en de Goei Kamer kunnen apart, per dagdeel, gehuurd worden. Maar het is ook mogelijk alle ruimtes samen te huren voor één of meerdere dagen. Dit is dan inclusief De Schuur, De Stal, D'n Herd en de Goei Kamer.

Kantoorruimte

In D’n Liempdsen Herd verhuurt eigenaar SPPiLL een separate kantoorruimte. De toekomstige huurder vestigt zich in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde. In het centrum van Liempde, goed bereikbaar vanaf A2, 10 min van NS-station, 20 min van Vliegveld Eindhoven, gratis parkeren, ruimte voor 4-5 werkplekken.

lees meer >>

Ruimtes - prijzen

Bij de vroegere bewoners van D’n Liempdsen Herd was de ruimte met schouw, de zogenaamde herd, een geliefde plek. Om even uit te rusten, te eten, verstelwerk te doen of om even bij te kletsen. Dit is nu niet veranderd.  Kom gezellig even bijkletsen!

lees meer >>

Boekingsagenda

In de boekingsagenda vind je een kalender waarin je kunt zien op welke dagen en dagdelen de Goei Kamer en de Schuur al verhuurd zijn. Ook kun je aangeven welke dag(en) of dagdeel je zelf wilt reserveren.

lees meer >>

Trouwlocatie

De liempdsen Herd, midden in het opgeknapte centrum van Liempde, is bij uitstek een stijlvolle lokatie om te trouwen. Op verzoek kan je huwelijk in de Herd geheel naar jouw wensen worden voltrokken.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd