D'n Liempdsen Herd is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur

Verhuur

Wil je overdag of ’s avond met een groep vergaderen? Een workshop of expositie organiseren? Of zelfs een complete themadag waarvoor je de gehele boerderij zou willen benutten? Het kan in D’n Liempdsen Herd. We hebben diverse ruimten te huur die hier zeer geschikt voor zijn en voorzien zijn van goede faciliteiten, zoals presentatieschermen, geluidsinstallatie, wifi, etc. De Schuur en de Goei Kamer kunnen apart, per dagdeel, gehuurd worden. Maar het is ook mogelijk alle ruimtes samen te huren voor één of meerdere dagen. Dit is dan inclusief De Schuur, De Stal, D'n Herd en de Goei Kamer.

Ruimtes - prijzen

Bij de vroegere bewoners van D’n Liempdsen Herd was de ruimte met schouw, de zogenaamde herd, een geliefde plek. Om even uit te rusten, te eten, verstelwerk te doen of om even bij te kletsen. Dit is nu niet veranderd.  Kom gezellig even bijkletsen!

lees meer >>

Boekingsagenda

In de boekingsagenda vind je een kalender waarin je kunt zien op welke dagen en dagdelen de Goei Kamer en de Schuur al verhuurd zijn. Ook kun je aangeven welke dag(en) of dagdeel je zelf wilt reserveren.

lees meer >>

Trouwlocatie

De liempdsen Herd, midden in het opgeknapte centrum van Liempde, is bij uitstek een stijlvolle lokatie om te trouwen. Op verzoek kan je huwelijk in de Herd geheel naar jouw wensen worden voltrokken.

lees meer >>

Kantoorruimte

Op de eerste verdieping van D'n Liempdsen Herd bevindt zich een kantoorruimte/werkruimte van circa 70 m² groot. De ruimte is volledig gerestaureerd en gemoderniseerd, voorzien van dakramen, een luxe pantry, databekabeling en een separaat dames- en herentoilet. De ruimte heeft een eigen, afsluitbare toegang.

 

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd