ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Verhuur

Wil je overdag of ’s avond met een groep vergaderen? Een workshop of expositie organiseren? Of zelfs een complete themadag waarvoor je de gehele boerderij zou willen benutten? Het kan in D’n Liempdsen Herd. We hebben diverse ruimten te huur die hier zeer geschikt voor zijn en voorzien zijn van goede faciliteiten, zoals presentatieschermen, geluidsinstallatie, wifi, etc. De Schuur en de Goei Kamer kunnen apart, per dagdeel, gehuurd worden. Maar het is ook mogelijk alle ruimtes samen te huren voor één of meerdere dagen. Dit is dan inclusief De Schuur, De Stal, D'n Herd en de Goei Kamer.

Coronaproof vergaderen

D'n Liempdsen Herd beschikt over twee ruimtes waar coronaproof vergaderd kan worden. In De Schuur met maximaal 10 personen en in de Goei Kamer met maximaal 6 personen. Beide ruimtes zijn voorzien van presentatieschermen en wifi.

lees meer >>

Trouwlocatie

De liempdsen Herd, midden in het opgeknapte centrum van Liempde, is bij uitstek een stijlvolle lokatie om te trouwen. Op verzoek kan je huwelijk in de Herd geheel naar jouw wensen worden voltrokken.

lees meer >>

Ruimtes - prijzen

D'n Liempdsen Herd beschikt over twee verschillende vergaderruimtes die variëren in grootte, maar waarin altijd de anderhalve meter afstand tussen de gasten gewaarborgd kan worden. Graag denken we met je mee over het invullen van jouw bijeenkomst om deze Coronaproof te laten verlopen.

lees meer >>

Boekingsagenda

In de boekingsagenda vind je een kalender waarin je kunt zien op welke dagen en dagdelen de Goei Kamer en de Schuur al verhuurd zijn. Ook kun je aangeven welke dag(en) of dagdeel je zelf wilt reserveren.

lees meer >>

Kantoorruimte

Op de bovenverdieping van D’n Liempdsen Herd verhuurt eigenaar SPPiLL een separate kantoorruimte. De huidige huurder is Stichting Nationaal Landschap Het Groene Woud.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd