D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Verhuur | Afscheidslocatie

Afscheid nemen van je allerliefste met een passende afscheidsceremonie. Daar is tijd en rust voor nodig. Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd is een mooie en warme locatie om een passende afscheidsceremonie te verzorgen. De ceremonie kan persoonlijk en op maat worden gemaakt, passend bij de laatste wensen van de overledene. Neem afscheid op een unieke, rustige en sfeervolle locatie. Persoonlijk en stijlvol. De ruimte is geschikt voor veertig personen*.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om de mogelijkheden door te spreken. Wij ontzorgen u graag op deze moeilijke dag, zodat u rustig afscheid kunt nemen op de door u gekozen manier.

 

Huur ruimte

Verhuur gehele locatie voor besloten bijeenkomst                                                                        € 250,00

De Schuur: ruimte voor afscheidsceremonie met de kist

De Goei Kamer: kamer voor gezin om even apart te zitten

De Stal en D’n Herd: ruimte voor condoleanceregistratie, ontvangst gasten

Na afloop van de ceremonie is het gehele Bezoekerscentrum, alsook het achtererf, beschikbaar om samen rustig na te praten en herinneringen op te halen. U kunt hierbij gebruik maken van onze cateringmogelijkheden, bijvoorbeeld een koffie/thee arrangement na de afscheidsceremonie, of een Liempds broodjesarrangement, eventueel uit te breiden met een kopje soep.

Overige wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Maria de Kroon (reserveringen@liempdsenherd.nl, 06-25458018) 

 

 

logo d'n liempdsen herd