ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Over ons | Vrienden

Graag wil D'n Liempdsen Herd iedereen die ons ontmoetings- en bezoekerscentrum een warm hart toedraagt de mogelijkheid bieden om 'Vriend van D'n Liempdsen Herd' te worden. Als vriend word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten, krijg je korting op excursies en word je een echte VIP bij D'n Liempdsen Herd.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor slechts 50 euro per jaar Vriend van D'n Liempdsen Herd worden. Als Vriend word je onder meer uitgenodigd voor een exclusieve wandeling met koffie/thee en soep onder leiding van een deskundige SPPiLL-gids. 

Alle bijdragen die vanuit de vrienden van D'n Liempdsen Herd binnenkomen worden gebruikt voor de realisatie van een educatieve kast op de schelft van het ontmoetings- en bezoekerscentrum.

 

SPPiLL (en daarmee ook D'n Liempdsen Herd) heeft een ANBI-status, dus giften zijn aftrekbaar.

Wil je vriend worden?

Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@liempdsenherd.nl Vervolgens krijg je dan een factuur toegestuurd. 

Je vriendschap met D'n Liempdsen Herd wordt enorm gewaardeerd!

 

logo d'n liempdsen herd