D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Over ons | Partners

Overweeg je als ondernemer een goed doel te steunen? En dan het liefst eentje waarmee je je verbonden voelt door de lokale nabijheid? Denk dan eens aan D’n Liempdsen Herd, het sfeervolle, authentieke en tegelijkertijd hypermoderne bezoekers- en ontmoetingscentrum in hartje Liempde.

Word Partner van D’n Liempdsen Herd!

Voor een vast bedrag per jaar zorg jij, als Partner, dat het hart van Liempde levendig blijft kloppen. Je bent al Partner voor € 175,- per jaar. Vanzelfsprekend zorgen we voor een tegenprestatie. Daarvoor hebben we Zakelijke Pakketten-met-inhoud samengesteld. Zo’n pakket varieert, afhankelijk van je steun, van een vermelding van jouw onderneming op onze website en korting op zaalhuur en catering tot het gratis gebruik maken van één van de vergaderruimtes.

Met jouw steun houden we deze unieke, multifunctionele accommodatie voor ontmoeting, (gemeenschaps)activiteiten, (zakelijke) vergaderingen, groeps- en familie-uitjes of gewoon een kop koffie in stand.

Dank namens onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers zullen je er dankbaar voor zijn. Want zij zijn het die D’n Liempdsen Herd runnen en elke dag belangeloos paraat staan om bezoekers te verwelkomen. Belangeloos waren ze ook al ten tijde van de grootse restauratie in 2014-2017: toen toverden ze eigenhandig de monumentale langgevelboerderij om in wat ze nu is. Ook toen was steun van talrijke (zakelijke) sponsoren, financieel of in natura, onmisbaar.

Een unieke ontmoetingsplek

Sinds de opening in 2017 is D’n Liempdsen Herd niet meer uit Liempde weg te denken. Het is geworden waar we op hoopten: een ontmoetingsplek voor Liempdenaren en anderen. Een centrale plaats voor kleine en grotere evenementen. Een locatie waar verenigingen, bedrijven en particulieren in een sfeervol decor kunnen vergaderen. Een centrum dat als aanjager en organisator van activiteiten zowel Liempde als Nationaal Landschap Het Groene Woud steeds weer van een nieuwe kant laat zien.

Daar gaan we graag mee door. Met hulp van jou, als Partner van D’n Liempdsen Herd. Mogen we op je rekenen? Word dan Partner van D’n Liempdsen Herd! Lees hieronder welke Zakelijke Pakketten we voor jouw onderneming samenstelden.

We hopen op een mooi Partnerschap!

 

Zakelijke Pakketten-met-inhoud voor Partners van D’n Liempdsen Herd


Pakket 1: Kosten € 175,- per jaar, hiervoor ontvang je:
o Exclusieve wandeling met ontvangst koffie/thee en Liempdenaartje en afsluitend soep, onder leiding van een deskundige Gastvrij Liempde-gids voor 1 persoon.
o Op de hoogte houden van alle activiteiten in DLH.
o Vermelding van jouw organisatie op www.liempdsenherd.nl, inclusief profieltekstje en directe link naar je eigen website.

Pakket 2: Kosten € 250,- per jaar, hiervoor ontvang je:
o Exclusieve wandeling met ontvangst koffie/thee en Liempdenaartje en afsluitend soep, onder leiding van een deskundige Gastvrij Liempde-gids voor 6 personen.
o Korting op zaalhuur (25%), tot maximaal € 150,- korting per jaar.
o Korting op catering (10%).
o Op de hoogte houden van alle activiteiten in DLH. o Vermelding van jouw organisatie op www.liempdsenherd.nl , inclusief profieltekstje en directe link naar je eigen website.

Pakket 3: Kosten € 500,- per jaar, hiervoor ontvang je:
o Exclusieve wandeling met ontvangst koffie/thee en Liempdenaartje en afsluitend soep, onder leiding van een deskundige Gastvrij Liempde-gids voor 10 personen.
o Eenmaal per jaar gratis huur van vergaderruimte De Goei Kamer (maximaal 12 personen), exclusief catering (op basis van beschikbaarheid).
o Korting op zaalhuur (25%), tot maximaal € 300,- korting per jaar.
o Korting op catering (10%).
o Op de hoogte houden van alle activiteiten in DLH. o Vermelding van jouw organisatie op www.liempdsenherd.nl , inclusief profieltekstje en directe link naar je eigen website.

Pakket 4: Kosten € 1.000,- per jaar, hiervoor ontvang je:
o Exclusieve wandeling met ontvangst koffie/thee en Liempdenaartje en afsluitend soep, onder leiding van een deskundige Gastvrij Liempde-gids voor 15 personen.
o Eenmaal per jaar gratis huur van vergaderruimte De Schuur (maximaal 60 personen), exclusief catering (op basis van beschikbaarheid).
o Korting op excursies (25%).
o Korting op zaalhuur (25%), tot maximaal € 750,- korting per jaar.
o Korting op catering (10%).
o Op de hoogte houden van alle activiteiten in DLH. o Vermelding van jouw organisatie op www.liempdsenherd.nl , inclusief profieltekstje en directe link naar je eigen website.

logo d'n liempdsen herd