D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Over ons | Op Liemt Gemunt

Een aantal jaar geleden constateerde OndernemersVereniging Liempde (OVL) dat het economische klimaat in Liempde achteruit ging. Ook realiseerde OVL dat economie en leefbaarheid nauw samenhangen. De samenwerking tussen ondernemers, verenigingen en inwoners is noodzakelijk om leven in de brouwerij te houden en Liempde een impuls te geven. Vanuit deze gedachtegang ontstond ‘Op Liemt Gemunt’.

De opzet

‘Op Liemt Gemunt’ werkt als volgt: iedere centrumondernemer geeft bij een bepaald aankoopbedrag een bonus in de vorm van muntjes. De koper geeft deze muntjes, die een geldelijke waarde vertegenwoordigen, aan een deelnemende vereniging. Hierdoor worden aankopen in het eigen dorp gestimuleerd en krijgen verenigingen een extra bijdrage. Het is dus meer dan alleen een koopactie. Het is een spaarsysteem waarbij inwoners, ondernemers en verenigingen een klinkende munt investeren in de toekomst van Liempde. 

Meer informatie is te vinden op de website van SPPiLL en via https://www.liempde.info/opliemtgemunt/

Actuele muntjesactie

D'n Liempdsen Herd neemt ook deel aan de actie Op Liemt Gemunt. Bij aankoop van een boek naar keuze (met een aankoopwaarde van tenminste 20 euro) in onze cadeauwinkel ontvang je tien Op Liemt Gemunt-muntjes.

 

Op Liemt Gemunt
logo d'n liempdsen herd