D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Gastheren en gastvrouwen gezocht voor D'n Liempdsen Herd

11 januari 2024

Koffie

Het epicentrum van Liempde? De plek waar alles gebeurt en waar anders toch tenminste bekend is wat er gaande is? Dat is D'n Liempdsen Herd, hét ontmoetings- en bezoekerscentrum voor alle inwoners van Liempde en Het Groene Woud én voor iedereen die ons prachtige dorp en onze fraaie regio aandoet.

Om de deuren van D’n Liempdsen Herd met regelmaat te kunnen blijven openen en iedereen die binnenloopt van de gevraagde informatie, een kop koffie of simpelweg een gezellig praatje te voorzien zijn gastvrouwen en gastheren essentieel. Alleen met een goedgevulde pool van enthousiaste vrijwilligers kan D’n Liempdsen Herd daadwerkelijk dat ontmoetingscentrum zijn. Daarom willen we deze groep graag uitbreiden.

Leuk werk wanneer het jou past

De gastvrouwen en gastheren bemensen D’n Liempdsen Herd tijdens openingsuren en bij bijeenkomsten en activiteiten. Zij zijn ons visitekaartje en ontvangen gasten, geven informatie, zorgen voor de verkoop van de cadeauartikelen en toeristische kaarten, serveren een hapje en een drankje en zorgen voor de begeleiding van bijeenkomsten. Leuke, gevarieerde taken die door de huidige gastvrouwen en gastheren met veel plezier worden ingevuld. De activiteiten vinden plaats op doordeweekse dagen, in de avonduren of in het weekend. Dit kan naar ieders wens ingevuld worden. Je wordt ingepland wanneer het jou past.

Lijkt het je leuk om bij deze gezellige groep aan te sluiten? Neem dan contact met ons op via info@liempdsenherd.nl Daar kun je ook terecht voor alle vragen.

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

logo d'n liempdsen herd