D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Ervaren (hobby)bakker gezocht

16 april 2024

Broodoverzicht

D'n Liempdsen Herd zoekt een ervaren (hobby)bakker

De geur van versgebakken brood, de smaak van toen, lekkerder wordt het niet!

In het bakhuisje op het erf van D'n Liempdsen Herd wordt in de houtgestookte oven regelmatig op authentieke wijze brood gebakken. Brood met de 'smaak van toen', lekkerder wordt het niet. Daarnaast worden in het bakhuisje ook krenten- en suikerbroden(onze eigen 'Suikersppillekes') en worstenbroodjes gebakken. En heuse Liempdenaartjes gebakken: een gebakje wat speciaal voor D'n Liempdsen Herd gebakken wordt.

Deze bijzondere bakactiviteiten kunnen alleen plaatsvinden met hulp en ondersteuning van ervaren bakkers. Zij begeleiden onze enthousiaste hobbybakkers bij het leren dit speciale ambacht. Samen vormen ze een mooie club, die we trots 'het Liempds bakkersgilde' noemen.

Taakomschrijving

Als (oud)bakker (of ervaren hobbybakker) heb je kennis van deegbereiding, bakprocessen en grondstoffen en oog voor kwaliteit en hygiëne. Naast het zelf de handen uit de mouwen te steken vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren en je kennis over te dragen. Een of enkele keren per maand help je mee met de standaard bakdagen of begeleid je een workshop.

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

logo d'n liempdsen herd