16 april 2024
D'n Liempdsen Herd zoekt een ervaren (hobby)bakker
De geur van versgebakken brood, de smaak van toen, lekkerder wordt het niet!
In het bakhuisje op het erf van D'n Liempdsen Herd wordt in de houtgestookte oven regelmatig op authentieke wijze brood gebakken. Brood met de 'smaak van toen', lekkerder wordt het niet. Daarnaast worden in het bakhuisje ook krenten- en suikerbroden(onze eigen 'Suikersppillekes') en worstenbroodjes gebakken. En heuse Liempdenaartjes gebakken: een gebakje wat speciaal voor D'n Liempdsen Herd gebakken wordt.
Deze bijzondere bakactiviteiten kunnen alleen plaatsvinden met hulp en ondersteuning van ervaren bakkers. Zij begeleiden onze enthousiaste hobbybakkers bij het leren dit speciale ambacht. Samen vormen ze een mooie club, die we trots 'het Liempds bakkersgilde' noemen.
Taakomschrijving
Als (oud)bakker (of ervaren hobbybakker) heb je kennis van deegbereiding, bakprocessen en grondstoffen en oog voor kwaliteit en hygiëne. Naast het zelf de handen uit de mouwen te steken vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren en je kennis over te dragen. Een of enkele keren per maand help je mee met de standaard bakdagen of begeleid je een workshop.
Projectenbureau SPPiLL
06-36374035
Sint-Janspontje vaart niet vanwege het hoge water
Liemt in het Licht op televisie
Kom jij ze mee bruin bakken? - (Hobby)bakkers gezocht!
In Memoriam: Tossy de Man - Pollmann
Opbrengst Rabo ClubSupport-actie 2023
Stem op SPPiLL tijdens de Rabo ClubSupport-actie 2023
Wandel- en fietsroutes op Landgoed Velder afgesloten tijdens evenementen
Leer zelf brood bakken! - Meld je aan voor de workshop!
Het lekkerste worstenbroodje van Brabant komt van 'onze' bakker Huub!
Cursus Liempdse Historie van Kèk Liemt: schrijf je nu in!