14 mei 2023
Een goed deeg moet met de hand worden gekneed. De bakkers van het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd willen u graag het gevoel leren voor het deeg kneden met de blote handen. Daarnaast geven zij natuurlijk alle geheimen prijs van een goede receptuur en geven zij de juiste aanwijzingen en tips hoe het brood kan worden gebakken. U gaat na een leerzame en gezellige middag naar huis met veel informatie en natuurlijk twee heerlijke, zelfgemaakte en in de authentieke, houtgestookte oven gebakken broden.
Schrijf u nu in voor deze workshop op 7 oktober a.s. door een e-mail te sturen naar info@liempdsenherd.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Het aantal deelnemers is maximaal 10 personen.
De workshop start om 13.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Gedurende deze vier uur maakt u het gehele bakproces mee, van aandraaien en kneden tot uitschieten. Wat dit allemaal precies is? Ook dat leert u!
De kosten bedragen € 24,95 en zijn na afloop aan de kassa van D’n Liempdsen Herd te voldoen. Een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en een consumptie naar keuze is bij de prijs inbegrepen.
Voor familiebijeenkomsten en andere speciale gelegenheden is het ook mogelijk om een workshop van drie uur te boeken. Dan stapt u in vanaf het afwegen.
Foto: Jeanette Traa
Projectenbureau SPPiLL
06-36374035
Sint-Janspontje vaart niet vanwege het hoge water
Liemt in het Licht op televisie
Kom jij ze mee bruin bakken? - (Hobby)bakkers gezocht!
In Memoriam: Tossy de Man - Pollmann
Opbrengst Rabo ClubSupport-actie 2023
Stem op SPPiLL tijdens de Rabo ClubSupport-actie 2023
Wandel- en fietsroutes op Landgoed Velder afgesloten tijdens evenementen
Het lekkerste worstenbroodje van Brabant komt van 'onze' bakker Huub!
Cursus Liempdse Historie van Kèk Liemt: schrijf je nu in!