D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Kien je boodschappen uit in Liempde!- Doe mee aan de Op Liemt Gemunt BINGO

4 oktober 2022

Bingo

Na de plaatjes-verzamelwoede die in Liempde heeft geheerst, is het nu tijd voor een nieuwe actie van Op Liemt Gemunt in de vorm van een OLG BINGO. Een spel waar iedereen aan mee kan doen en waarbij iedereen gegarandeerd prijs heeft. De actie loopt van 7 oktober t/m 7 december. De 15 hoofdprijzen met een totale waarde van ca. 3.000 euro worden tijdens de OLG Kerstmarkt op 10 december getrokken.

BINGO kaarten zijn gratis te verkrijgen bij de OLG winkeliers. Bij besteding van 5 euro krijgen klanten een gratis sticker met een bingo nummer of een joker. Als de kaart vol is, kunnen consumenten deze inleveren voor een kleine prijs, zoals gratis producten, korting op bepaalde artikelen of 20 OLG muntjes om een vereniging mee te sponsoren. Verenigingen ontvangen 11 cent per ingeleverd muntje.

Met een juiste bingo en volledig ingevulde kaart dingen consumenten automatisch mee naar een hoofdprijs. Deze worden op 10 december tijdens de OLG Kerstmarkt Liemt Lopt Uit getrokken en uitgedeeld aan de winnaars, die ter plaatse aanwezig dienen te zijn om de prijs in ontvangst te nemen. De trekking vindt plaats om 17.00u bij de omroepwagen.

 

 

Contact:

Werkgroep Op Liemt Gemunt

communicatie@opliemtgemunt.nl

 

logo d'n liempdsen herd