D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Kantoorruimte te huur in D'n Liempdsen Herd

14 januari 2020

Verhuur2

In D’n Liempdsen Herd, de monumentale boerderij in het centrum van Liempde, verhuurt eigenaar SPPiLL een separate kantoorruimte. De toekomstige huurder vestigt zich in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde. In het centrum van Liempde, goed bereikbaar vanaf A2, 10 min van NS-station, 20 min van Vliegveld Eindhoven, gratis parkeren, ruimte voor 4-5 werkplekken.

D’n Liempdsen Herd aan Barrierweg 4 is stevig verbouwd. De restauratie resulteerde vanaf midden 2017 in een unieke locatie midden in het centrum van Liempde. In D’n Liempdsen Herd is een prachtige kantoorruimte gerealiseerd van 70 m2 groot. De ruimte bevindt zich boven het voormalige woongedeelte van de boerderij en leent zich uitstekend voor kleinschalige, zakelijke dienstverleners, maar bijvoorbeeld ook voor evenementenorganisatiebureaus, callcentra, etc.

De kantoorruimte heeft uitzicht op het erf van D’n Liempdsen Herd door de grote ramen, beschikt over moderne ict-faciliteiten, een eigen keuken en toiletgroep, een airco en een eigen opgang. De huurder bevindt zich dus in de levendige omgeving van het bezoekerscentrum, maar kan tegelijkertijd in alle rust werken. Naar behoefte kan een overlegkamer (tot max. 10 personen) of presentatieruimte (tot max. 60 personen) bijgehuurd worden in D’n Liempdsen Herd. Ook het verzorgen van lunches, netwerkborrels e.d. behoren tot de mogelijkheden in D’n Liempdsen Herd.
Parkeren is geen probleem. Op 100 meter afstand is een openbare parkeergelegenheid met oplaadvoorziening voor elektrische auto’s. Bereikbaarheid is perfect: binnen enkele minuten ben je op de A2, in 10 minuten op het NS-station in Best of Boxtel en in 20 minuten op Vliegveld Eindhoven.

De huurprijs bedraagt 850 euro per maand (excl. BTW, incl. gas-water-elektriciteit). Meer informatie over het huren van kantoorruimte in D’n Liempdsen Herd? Neem dan contact op met Désiré van Laarhoven, projectcoördinator SPPiLL: 06-83246226 of stuur een bericht naar info@sppill.nl.

SPPiLL

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

logo d'n liempdsen herd