D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

Gezocht: gastvrouwen en gastheren voor D'n Liempdsen Herd

13 januari 2020

gastvrouwenheren

Steeds meer mensen vinden hun weg naar Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Dit betekent dat we vaker een beroep moeten doen op onze pool van gastvrouwen en gastheren. Daarom willen we graag deze groep uitbreiden.

De gastvrouwen en gastheren bemensen D’n Liempdsen Herd tijdens openingsuren en bij bijeenkomsten en activiteiten. Zij zijn ons visitekaartje en ontvangen gasten, geven informatie, zorgen voor de verkoop van de cadeauartikelen en toeristische kaarten, serveren een hapje en een drankje en zorgen voor de begeleiding van bijeenkomsten. Leuke, gevariëerde taken die door de huidige gastvrouwen en gastheren met veel plezier worden ingevuld. De activiteiten vinden plaats op doordeweekse dagen, in de avonduren of in het weekend. Dit kan naar ieders wens ingevuld worden. Lijkt het jou leuk om bij deze gezellige groep aan te sluiten? Neem dan contact met ons op via inf@sppill.nl Daar kun je ook terecht voor alle vragen.

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

logo d'n liempdsen herd