D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

GEANNULEERD - 80 teams ingeschreven voor Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen

6 juli 2020

Jeu de Boules 2020
De organisatie van de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen heeft besloten om dit toernooi, dat gepland stond op zondag 6 september a.s., te annuleren.
Het risico op besmetting met het Corona-virus voor deelnemers, vrijwilligers en bezoekers wordt te groot geacht. Dit naar aanleiding van het toenemend aantal besmettingen in Nederland. Tevens heeft de aanscherping van de maatregelen door de overheid - zoals gecommuniceerd tijdens de laatste persconferentie - meegewogen. De organisatie betreurt het besluit, maar ieders gezondheid weegt duidelijk het zwaarst bij deze afweging.

 

Het is de bedoeling om op zondag 6 september de derde editie van de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen te organiseren. Gezien de versoepeling van de Coronamaatregelen per 1 juli moet het mogelijk zijn om een buitentoernooi als de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen op een verantwoorde manier te organiseren. De komende weken wordt dit door de werkgroep verder uitgewerkt.

Het is mogelijk om je nu al in te schrijven voor dit leuke toernooi. Er wordt gespeeld in teams van twee personen. Inschrijven kan als duo of als individu. Uit de individuele aanmeldingen vormt de organisatie duo’s. Er kunnen maximaal 80 teams inschrijven. Minimum leeftijd is 12 jaar. De kosten bedragen € 10,00 per persoon inclusief lunch. Aanmelden kan door het sturen van een bericht naar info@sppill.nl met vermelding van je naam en de naam van je eventuele teamgenoot. Begin augustus weten we of de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen definitief door kunnen gaan. Alle personen die hebben ingeschreven ontvangen persoonlijk bericht hierover.

Jeu de boules-arena

Na twee succesvolle edities wordt dit jaar voor de derde keer de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen georganiseerd en wel op zondag 6 september van 10.00 tot 17.00 uur. De dorpskern van Liempde wordt omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena. Maximaal 80 teams, bestaande uit twee personen, strijden via een poulesysteem om de wisseltrofee, maar er zijn ook prijzen voor de drie beste duo’s.

Foto: Ruud van Nooijen

 

 

Contact:

Mari van der Velden

06-46445644

info@sppill.nl

 

logo d'n liempdsen herd