D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Bloedprikpost JBZ in D'n Liempdsen Herd

9 november 2020

Bloed prikken

Met ingang van 18 november opent het Jeroen Bosch Ziekenhuis in D’n Liempdsen Herd elke woensdag van 8.30 tot 10.00 uur een bloedprikpost. Vooraf een afspraak maken is noodzakelijk. Dit kan via www.jbz.nl/prikafspraak. 

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) hebben begin november een huurovereenkomst afgesloten om met ingang van 18 november 2020 wekelijks een bloedprikpost in te richten in D’n Liempdsen Herd. De overeenkomst heeft een duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging van de overeenkomst en uitbreiding van de priktijden. Tossy de Man, voorzitter SPPiLL: “Wij zijn erg blij met deze extra functie voor D’n Liempdsen Herd. Het past prima in onze functie als ontmoetingscentrum voor Liempde. Door de centrale ligging van D’n Liempdsen Herd is de locatie zeer geschikt en ook goed bereikbaar voor de Liempdse inwoners. Daarnaast draagt het bij aan de exploitatie van D’n Liempdsen Herd.”

Afspraak maken

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is zijn bloedpriklocaties in de regio aan het uitbreiden. In de omgeving van Liempde heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis ook prikposten in Boxtel, Schijndel en Sint-Michielsgestel. Een actueel overzicht van alle prikposten staat op www.jbz.nl/prikposten.

Bloedprikken kan alleen op afspraak na een verwijzing van de (huis)arts of verloskundige. Deze afspraak kan online gemaakt worden via www.jbz.nl/prikafspraak.

Jeroen Bosch Ziekenhuis - prikafspraak

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

 

logo d'n liempdsen herd