D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

Trouwen in D’n Liempdsen Herd

3 september 2019

Trouwen in D’n Liempdsen Herd

Sinds september 2019 kun je ook trouwen in D’n Liempdsen Herd. De volledig gerestaureerde monumentale boerderij in het hart van het dorp is sinds kort namelijk één van de locaties in de gemeente Boxtel waar een ambtenaar jouw huwelijk kan voltrekken of waar je jouw partnerschap kan laten registreren. 

Ambiance en karakter
Kies je voor D’n Liempdsen Herd als decor voor de mooiste dag van je leven, dan kies je voor ambiance en karakter, of je nu trouwt in de stijlvolle Goei Kamer, de intieme Herd of de authentieke Schuur of het Bakhuis. Is het een zonnige dag? Dan kun je ook buiten trouwen, op het sfeervolle erf. Met ruimte tot zestig personen geeft D’n Liempdsen Herd je alle gelegenheid om ook familie en vrienden uit te nodigen om er op dit bijzondere en feestelijke moment bij te zijn. Na afloop van de ceremonie is er uiteraard gelegenheid voor felicitaties. 

Wil je meer weten over trouwen of je partnerschap registreren in D’n Liempdsen Herd? Stuur dan een berichtje naar info@liempdsenherd.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

logo d'n liempdsen herd