D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Cadeaus

D'n Liempdsen Herd heeft een royaal en gevarieerd aanbod aan cadeauartikelen: leuke dingen voor in huis, diverse soorten heerlijke wijnen en speciaalbieren en een groot assortiment boeken. Bijzonder zijn de eigen D'n Liempdsen Herd-producten, voorzien van het fraaie logo. Een verrassend cadeautje voor een kinderverjaardag vind je eveneens bij D'n Liempdsen Herd! Ook klompenproducten zijn goed vertegenwoordigd, uiteraard van de Liempdse klompenmaker, familie Traa.

Productfoto's: Jeanette Traa en anderen

Dranken

Een leuk cadeautje voor iedere gelegenheid: wijnen, thee en uniek klompenmakersbier of Kromme Voor.

lees meer >>

Wandel- en fietskaarten

Erop uit in Liempde of Het Groene Woud? Schaf dan een van de wandel- of fietskaarten aan ter begeleiding op je tocht.

lees meer >>

Ludiek

Een houten sleutelhanger, een spaarpot, een muziekinstrument? Of toch een warme fleecedeken met een edelhert erop? Er is voor jong en oud wat wils!

lees meer >>

Gastvrij Liempde

Liempde is een gastvrij dorp en wil dit ook uitstralen, bijvoorbeeld met mooie, bijbehorende producten. Voel je welkom in Gastvrij Liempde!

lees meer >>

Boeken

Over Liempde zijn in de loop der jaren vele boeken vol geschreven. Een groot deel van dit assortiment is te verkrijgen in D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>

Klompen

Liempde en klompen: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Daarom zijn er ook in D'n Liempdsen Herd klompen in allerlei soorten en maten te koop.

lees meer >>

Film Het Groene Woud

De film laat op kunstzinnige wijze het verborgen leven van onder andere edelhert, ooievaar, boomkikker en das in Nationaal Landschap Het Groene Woud zien. De film is in D'n Liempdsen Herd verkrijgbaar op DVD en USB-stick.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd