ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Cadeaus

In D'n Liempdsen Herd is een royaal en gevarieerd aanbod aan cadeauartikelen te koop, variërend van wijn en bier en een groot assortiment boeken, tot leuke dingen voor in en rondom huis en de tuin. Ook klompen zijn goed vertegenwoordigd. Uiteraard van de Liempdse klompenmaker: familie Traa.

Bijzonder zijn de eigen D'n Liempdsen Herd-producten, voorzien van het fraaie logo, waaronder cadeauverpakkingen wijn en thee. En wat denk je van een kunstzinnige hertenkop?

Kom tijdens de openingstijden vooral zelf snuffelen en ontdek dat in D'n Liempdsen Herd voor iedere gelegenheid een leuk cadeautje te vinden is!

Film Het Groene Woud

De film laat op kunstzinnige wijze het verborgen leven van onder andere edelhert, ooievaar, boomkikker en das in Nationaal Landschap Het Groene Woud zien. De film is in D'n Liempdsen Herd verkrijgbaar op DVD en USB-stick.

lees meer >>

Wandel- en fietskaarten

Erop uit in Liempde of Het Groene Woud? Schaf dan een van de wandel- of fietskaarten aan ter begeleiding op je tocht.

lees meer >>

Ludiek

Een kunstzinnige hertenkop aan de muur? Een bijzondere sleutelhanger? Of wat strooivoer voor de vogels in de winter? Er is voor jong en oud wat wils!

lees meer >>

Gastvrij Liempde

Liempde is een gastvrij dorp en wil dit ook uitstralen, bijvoorbeeld met mooie, bijbehorende producten. Voel je welkom in Gastvrij Liempde!

lees meer >>

Boeken

Over Liempde zijn in de loop der jaren vele boeken vol geschreven. Een groot deel van dit assortiment is te verkrijgen in D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>

Klompen

Liempde en klompen: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Daarom zijn er ook in D'n Liempdsen Herd klompen in allerlei soorten en maten te koop.

lees meer >>

Edelherten

Liempde en edelherten zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom volop producten te koop waarop deze 'Koning van het Woud' is terug te vinden.

lees meer >>

Dranken

Een leuk cadeautje voor iedere gelegenheid: wijn, thee en andere lekkernijen, allemaal voorzien van het fraai logo van D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd