D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

Cadeaus

D'n Liempdsen Herd heeft een royaal en gevarieerd aanbod aan cadeauartikelen: leuke dingen voor in en rondom huis en de tuin, diverse soorten heerlijke wijnen en speciaal bier en een groot assortiment boeken. Bijzonder zijn de eigen D'n Liempdsen Herd-producten, voorzien van het fraaie logo. En wat denk je van een kunstzinnige hertenkop? Ook klompenproducten zijn goed vertegenwoordigd, uiteraard van de Liempdse klompenmaker: familie Traa.

Thuisbezorgd voor Sinterklaas en Kerstmis

Bij D'n Liempdsen Herd zijn allerlei bijzondere cadeaus verkrijgbaar. Leuk voor Sinterklaas of Kerstmis! Klik hier voor meer informatie. 

Bestel je cadeaus!

In D'n Liempdsen Herd zijn mooi cadeaus verkrijgbaar, leuk voor Sinterklaas of Kerstmis! 

lees meer >>

Film Het Groene Woud

De film laat op kunstzinnige wijze het verborgen leven van onder andere edelhert, ooievaar, boomkikker en das in Nationaal Landschap Het Groene Woud zien. De film is in D'n Liempdsen Herd verkrijgbaar op DVD en USB-stick.

lees meer >>

Wandel- en fietskaarten

Erop uit in Liempde of Het Groene Woud? Schaf dan een van de wandel- of fietskaarten aan ter begeleiding op je tocht.

lees meer >>

Ludiek

Een kunstzinnige hertenkop aan de muur? Een bijzondere sleutelhanger? Of wat strooivoer voor de vogels in de winter? Er is voor jong en oud wat wils!

lees meer >>

Gastvrij Liempde

Liempde is een gastvrij dorp en wil dit ook uitstralen, bijvoorbeeld met mooie, bijbehorende producten. Voel je welkom in Gastvrij Liempde!

lees meer >>

Boeken

Over Liempde zijn in de loop der jaren vele boeken vol geschreven. Een groot deel van dit assortiment is te verkrijgen in D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>

Klompen

Liempde en klompen: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Daarom zijn er ook in D'n Liempdsen Herd klompen in allerlei soorten en maten te koop.

lees meer >>

Edelherten

Liempde en edelherten zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom volop producten te koop waarop deze 'Koning van het Woud' is terug te vinden.

lees meer >>

Dranken

Een leuk cadeautje voor iedere gelegenheid: wijn, thee en andere lekkernijen, allemaal voorzien van het fraai logo van D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd