Wees welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 - 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige QR-code als bewijs van vaccinatie, negatieve test of eerdere coronabesmetting. Dank voor uw begrip!

Cadeaus | Bestel je cadeaus!

Vanwege Corona is D’n Liempdsen Herd nu niet geopend voor publiek. Maar het bestellen van de leuke cadeaus is wel mogelijk. Leuk voor Sinterklaas of Kerstmis! De cadeaus worden door vrijwilligers van D’n Liempdsen Herd thuis bezorgd. Voor Boxtel en Lennisheuvel bedragen de bezorgkosten € 2,50 per bestelling, voor Liempde is dit € 1,00.

D'n Liempdsen Herd heeft een royaal en gevarieerd aanbod aan cadeauartikelen: leuke dingen voor in en rondom huis en de tuin, diverse soorten heerlijke wijnen en speciaal bier en een groot assortiment boeken. Bijzonder zijn de eigen D'n Liempdsen Herd-producten, voorzien van het fraaie logo. En wat denk je van een kunstzinnige hertenkop? Ook klompenproducten van de Liempdse klompenmaker Traa zijn goed vertegenwoordigd.

Bekijk het totale aanbod in het assortimentsoverzicht  Wil je iets bestellen? Geef dit dan aan op een print van het bestelformulier en stuur een scan hiervan naar info@liempdsenherd.nl of doe het in de brievenbus bij D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4 Liempde). Je bestelling wordt dan z.s.m. in orde gemaakt en bezorgd.

Assortimentsoverzicht

Bestellijst

Vogelseninsecten
logo d'n liempdsen herd