In verband met de huidige lockdown is D'n Liempdsen Herd gesloten tot en met 25 januari 2022. Desalniettemin: zodra het weer kan graag tot ziens in 2022!
Binnenterras

Bezoekerscentrum | Terras

D'n Liempdsen Herd beschikt over een mooi terras aan de voorzijde van het pand, gelegen aan de Barrierweg, tegenover het Concordiapark. Daarnaast ligt achter de langgevelboerderij een zeer ruim binnenterras, aan de zuidzijde, met uitzicht op het prachtige erf. In totaal beschikt D'n Liempdsen Herd over 55 zitplaatsen op beide terrassen. Heerlijke plekken om even uit te rusten van een stevige wandeling of fietstocht door de omgeving van Liempde en te genieten van een natje en een droogje.

Uiteraard hanteren we voor de terrassen van D'n Liempdsen Herd de verplichte richtlijnen i.v.m. het Coronavirus. Dat betekent dat onze gastheren/gastvrouwen bij aankomst een gesprekje met iedereen voeren om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn en als het een groep van drie of meer personen betreft of zij een gezamenlijke huishouding vormen. Als dit niet het geval is moet op het terras 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden worden. Groepjes van twee personen mogen altijd binnen de afstand van 1,5 meter zitten.

 

logo d'n liempdsen herd