D'n Liempdsen Herd is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur

Bezoekerscentrum

D’n Liempdsen Herd is naast een ontmoetingsplek ook het bezoekerscentrum voor Liempde en haar omgeving; Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is het start- en eindpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. In het bezoekerscentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en streekproducten te koop. Gastvrouwen kunnen informatie geven over activiteiten. Onder leiding van Gastvrij Liempde-gidsen kun je op pad voor een excursie naar bijvoorbeeld De Scheeken met de edelherten of richting Het Dommeldal, het centrum van Liempde of de bolle akkers rondom Liempde.

Openingstijden

D'n Liempdsen Herd is iedere dag geopend van 11.00-16.00 uur, behalve op maandag en woensdag. 

Bij evenementen en activiteiten kunnen de openingstijden aangepast worden. Ook op afspraak is D'n Liempdsen Herd geopend.

 

lees meer >>

VVV

Liempde ligt midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, een veelzijdig gebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Vanuit D’n Liempdsen Herd vertrekken vele routes, van kort tot wat langer. Alle routefolders zijn gratis beschikbaar.

lees meer >>

Schelft

Op de Schelft van D'n Liempdsen Herd is een grote touchtable geplaatst waarop informatie te vinden is over thema's als historie en erfgoed, landschap, flora en fauna en cultuur. Meer weten? Kom naar boven en bekijk de vele foto's en filmpjes.

 

lees meer >>

Erf

Op het erf van D'n Liempdsen Herd komt een authentiek bakhuis, een klompenmakerswerkplaats, een waterput en een veldschuur te staan. De bouwvergunningen zijn binnen en in het voorjaar van 2018 wordt gestart met de realisatie. Kom een kijkje nemen!

lees meer >>

D'n Herd

In D'n Herd rondom de schouw: een plek om even bij te komen, iets te eten en wat bij te kletsen. Anno nu is dat nog steeds zo. Kom langs en geniet van de warmte van de houtkachel, een hapje en drankje en elkaar. Gastvrij Liempde ten top!

lees meer >>

Stal

De Stal vormt de ontvangst- en winkelruimte van D'n Liempdsen Herd. Je vindt er de eerste informatie over Liempde en omgeving en er worden producten als cadeauartikelen, boeken, wandel- en fietskaarten en streekproducten verkocht. Oplage12 verzorgt de winkelfunctie in de Stal, samen met de gastheren en gastvrouwen van D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd