D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Bezoekerscentrum

D’n Liempdsen Herd is naast een ontmoetingsplek ook het bezoekerscentrum voor Liempde en haar omgeving; Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is het start- en eindpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. In het bezoekerscentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en streekproducten te koop. Gastvrouwen kunnen informatie geven over activiteiten. Onder leiding van Gastvrij Liempde-gidsen kun je op pad voor een excursie naar bijvoorbeeld De Scheeken met de edelherten of richting Het Dommeldal, het centrum van Liempde of de bolle akkers rondom Liempde.

Openingstijden

D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur.

Op woensdag ben je van harte welkom van 8.30-12.00 uur.

Bij evenementen en activiteiten kunnen de openingstijden aangepast worden. Ook op afspraak is D'n Liempdsen Herd geopend.

 

lees meer >>

Terras

D'n Liempdsen Herd beschikt over een mooi terras aan de voorzijde van het pand, gelegen aan de Barrierweg, tegenover het Concordiapark. Daarnaast ligt achter de langgevelboerderij een zeer ruim binnenterras met uitzicht op het prachtige erf.

lees meer >>

Erf

Op het achtererf van D'n Liempdsen Herd bevindt zich een groot binnenterras. Daarnaast staan hier een authentiek bakhuis, een klompenmakerswerkplaats, een waterput en een veldschuur, die allemaal in 2018/2019 zijn gerealiseerd. Kom een kijkje nemen!

lees meer >>

VVV

Liempde ligt midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, een veelzijdig gebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Vanuit D’n Liempdsen Herd vertrekken vele routes, van kort tot wat langer.

lees meer >>

Stal

De Stal vormt de ontvangst- en winkelruimte van D'n Liempdsen Herd. Je vindt er de eerste informatie over Liempde en omgeving en er worden producten als cadeauartikelen, edelhertartikelen, boeken, wandel- en fietskaarten en streekproducten verkocht.

De gastheren en gastvrouwen van D'n Liempdsen Herd ontvangen je graag!

lees meer >>

D'n Herd

In D'n Herd rondom de schouw: een plek om even bij te komen, iets te eten en wat bij te kletsen. Anno nu is dat nog steeds zo. Kom langs en geniet van de warmte van de houtkachel, een hapje en drankje en elkaar. Gastvrij Liempde ten top!

 

lees meer >>

Schelft

Op de Schelft van D'n Liempdsen Herd is een grote touchtable geplaatst waarop informatie te vinden is over thema's als historie en erfgoed, landschap, flora en fauna en cultuur. Meer weten? Kom naar boven en bekijk de vele foto's en filmpjes.

 

lees meer >>

Afkoppelen

Door regenwater af te koppelen gaat er minder water via het riool naar de rioolwaterzuivering. Dit bespaart kosten. Bovendien zit het rioolstelsel minder snel vol. D'n Liempdsen Herd is een voorbeeld van een afkoppellocatie voor alle Boxtelaren.

lees meer >>

Brabants Landschap

Beschermers van Brabants Landschap zijn meer dan welkom bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. Zij krijgen op vertoon van hun jaarkaart het tweede kopje koffie/thee gratis bij ons bezoekerscentrum.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd