ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Bezoekerscentrum | Erf

Het achtererf van D'n Liempdsen Herd is gereed. Tijdens het Lentefeest op 26 mei 2019 zijn een authentiek bakhuis, een klompenmakerswerkplaats, een waterput en een veldschuur officieel tot geopend verklaard. Hiertussen ligt een aantrekkelijk erf met groot binnenterras, bloemvakken, fruitbomen, groentetuin en een groot grasveld. In het bakhuis en de klompenmakerswerkplaats is uitgebreide informatie te vinden over beide ambachten.

Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag, waarop het Liempdse (hobby)bakkersgilde bakdemonstraties verzorgt in het fraai, authentieke bakhuisje op het achtererf. Kom gerust een kijkje nemen!

De veldschuur is gebouwd door en eigendom van Terug in d’n Tèd Liemt, die de schuur gebruiken als opslagruimte voor hun materialen. 

Foto's: Ruud van Nooijen.

Erf
logo d'n liempdsen herd