Wees welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 - 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige QR-code als bewijs van vaccinatie, negatieve test of eerdere coronabesmetting. Dank voor uw begrip!

Bezoekerscentrum | Erf

Het achtererf van D'n Liempdsen Herd is gereed. Tijdens het Lentefeest op 26 mei 2019 zijn een authentiek bakhuis, een klompenmakerswerkplaats, een waterput en een veldschuur officieel tot geopend verklaard. Hiertussen ligt een aantrekkelijk erf met groot binnenterras, bloemvakken, fruitbomen, groentetuin en een groot grasveld. In het bakhuis en de klompenmakerswerkplaats is uitgebreide informatie te vinden over beide ambachten.

Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag, waarop het Liempdse (hobby)bakkersgilde bakdemonstraties verzorgt in het fraai, authentieke bakhuisje op het achtererf. Kom gerust een kijkje nemen!

De veldschuur is gebouwd door en eigendom van Terug in d’n Tèd Liemt, die de schuur gebruiken als opslagruimte voor hun materialen. 

Foto's: Ruud van Nooijen.

Erf
logo d'n liempdsen herd