In verband met de huidige lockdown is D'n Liempdsen Herd gesloten tot en met 25 januari 2022. Desalniettemin: zodra het weer kan graag tot ziens in 2022!

Bezoekerscentrum | D'n Herd

Bij de vroegere bewoners van D’n Liempdsen Herd was de ruimte met schouw, de zogenaamde herd, een geliefde plek. Om even uit te rusten, te eten, verstelwerk te doen of om even bij te kletsen. Dit is nu niet veranderd. Geniet in D’n Herd van een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers erbij, ontmoet andere mensen en warm je op bij de houtkachel. Gastvrij Liempde ten top!

I.v.m. de Coronacrisis is het noodzakelijk om vanaf 1 juni te reserveren voor deze ruimte. We hanteren hierbij de richtlijnen voor de horeca. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen ook binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Wil je reserveren? Dan ben je uiteraad van harte welkom! Stuur dan s.v.p. een berichtje naar reserveringen@liempdsenherd.nl en vermeld hierbij je telefoonnummer. We nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Of neem tijdens openingstijden (do t/m zo, 11.00-16.00 uur) telefonisch contact op: 0411-212911.

Herd
logo d'n liempdsen herd