D'n Liempdsen Herd is vanaf 1 juni weer elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Bezoekerscentrum | Brabants Landschap

Beschermers van Brabants Landschap zijn meer dan welkom bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. Zij krijgen op vertoon van hun jaarkaart het tweede kopje koffie/thee gratis bij ons bezoekerscentrum.

SPPiLL en Brabants Landschap werken samen rond het bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd en Informatiepunt het Groot Duijfhuis. Zij organiseren onder andere gezamenlijk excursies (waaronder bronstexcursies naar De Scheeken), presentaties en lezingen. Samen willen zij de informatievoorziening in Liempde over de kernwaarden van Het Groene Woud optimaliseren, zodat voorzien wordt in een aantrekkelijk informatieaanbod afgestemd op de wensen van de bezoekers. Dit doen zij op het gebied van natuureducatie, -voorlichting en –beleving met als hoofdthema Het Groene Woud.

Logo BL
logo d'n liempdsen herd