D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Workshop brood bakken

8 juli

13:00 tot 16:00

D'n Liempdsen Herd

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

WorkshopBroodBakken

Op zaterdag 8 juli a.s. wordt er een workshop brood bakken georganiseerd in het bakhuis van D’n Liempdsen Herd. Zelf brood leren bakken van een ervaren bakker, en daarna thuis nagenieten van het lekkere resultaat, wie wil dat nou niet? De inschrijving voor deze workshop wordt nu opengesteld voor maximaal 10 deelnemers.

Ambachtelijk

Een goed deeg moet met de hand worden gekneed. De bakkers van het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd willen u graag het gevoel leren voor het deeg kneden met de blote handen. Daarnaast geven zij natuurlijk alle geheimen prijs van een goede receptuur en geven zij de juiste aanwijzingen en tips hoe het brood kan worden gebakken. U gaat na een leerzame en gezellige middag naar huis met veel informatie en natuurlijk twee heerlijke, zelfgemaakte en in de authentieke, houtgestookte oven gebakken broden.

Schrijf u nu in voor deze workshop op 8 juli a.s. door een e-mail te sturen naar info@liempdsenherd.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Het aantal deelnemers is maximaal 10 personen.

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. De kosten bedragen € 24,95 en zijn na afloop aan de kassa van D’n Liempdsen Herd te voldoen. Een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en een consumptie naar keuze is bij de prijs inbegrepen.

logo d'n liempdsen herd