barrierweg 4, liempde, NetherlandsArray ( [0] => [1] => ) Agenda
D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur

Wandeling: 'En Liemt, het ploegt voort'

24 februari

10:00 tot 12:00

Barrierweg 4, Liempde

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06 832 46 226

info@sppill.nl

 

Ploegers

Zondag 24 februari verzorgt Gastvrij Liempde-gids Harrie Raaimakers de wandelexcursie “En Liemt, het ploegt voort”. Een wandeling door het centrum van Liempde in de tijdsgeest van de jaren 60. De wandeling start om 10.00 uur bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde.

Tijdens de wandelexcursie verhaalt Gastvrij Liempde-gids Harrie Raaimakers over het Liempdse karakter, in de tijdsgeest van de jaren 60. Daarnaast komt de geschiedenis van Carnaval en hoe Carnaval in Liempde ontstaan is aan bod. De tocht voert van de Koestraat naar Tooseplein, langs verschillende kunstwerken die een binding hebben met Carnaval. Een interessante wandeling waarbij je een kijkje krijgt in de wereld van Liempdenaren een halve eeuw geleden.

Wandelexcursie

De wandelexcursie start zondag 24 februari om 10.00 uur in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde. Rond 12 uur is de excursie afgelopen. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

Foto: Gerard Schalkx

logo d'n liempdsen herd