D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Wandelexcursie voor boerderijliefhebbers

20 september

10:00 tot 11:30

D'n Liempdsen Herd

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

Boerderijexcursie

Zondag 20 september verzorgen Gastvrij Liempde-gidsen een wandelexcursie langs bijzondere boerderijen in het centrum van Liempde. Met interessante wetenswaardigheden en aansprekende anekdotes belooft dit een zeer leuke wandeling te worden. De excursie start om 10 uur bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde.

Liempde kent vele rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten, beeldbepalende panden en beschermde dorpsgezichten. De omgeving van het Raadhuisplein en de Kapelstraat zijn in de jaren tachtig van de vorige eeuw aangewezen als beschermde dorpsgezichten. Het is dan ook niet voor niets dat Liempde in Het Groene Woud bekend staat als een dorp met een gaaf bewaarde dorpskern met veel authentieke panden. De Gastvrij Liempde-gidsen nemen je mee langs een aantal van de mooiste en meest bijzondere boerderijen in het centrum. 

Tijdens de wandelexcursie wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd. Dit geldt ook voor het start- en eindpunt D’n Liempdsen Herd.

Aanmelden

De wandelexcursie start om 10.00 uur bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde. Rond 11.30 uur is de excursie afgelopen. De kosten voor deelname bedragen vijf euro per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@liempdsenherd.nl

 

logo d'n liempdsen herd