D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
Wees welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur!

Wandelexcursie De Mus'donck

16 augustus

10:00 tot 13:00

De Mus'donck, Gemondsestraat 8 In Liempde

 

Contact:

Wilhelmien van den Biggelaar

06-23552960

info@liempdsenherd.nl

 

Geelders

Zondag 16 augustus verzorgen Gastvrij Liempde-gidsen de wandelexcursie ‘De Mus’donck’. Een wandeling die start om 10.00 uur bij Camping De Mus’donck in Liempde. Tijdens de excursie worden vele bijzondere locaties in De Maai en De Geelders aangedaan. De wandeling duurt ca. 3 uur.

De wandelexcursie voert door een authentiek landschap waar nog veel te zien is uit vroegere tijden. Met interessante wetenswaardigheden en aansprekende anekdotes belooft dit een zeer leuke wandeling te worden. De excursie staat onder leiding van enkele Gastvrij Liempde-gidsen.

Tijdens de wandelexcursie wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd. Dit geldt ook voor het start- en eindpunt De Mus’donck.

Aanmelden

De wandelexcursie start zondag 16 augustus om 10.00 uur bij Camping De Mus’donck, Gemondesestraat 8 in Liempde. Rond 13 uur is de excursie afgelopen. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief een tegoedbon voor een kopje koffie of thee bij D’n Liempdsen Herd. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@liempdsenherd.nl

Foto De Geelders: Kees Beekmans Fotografie

logo d'n liempdsen herd