D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is vanaf 1 juni weer elke week geopend van donderdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Coronaproof vergaderen tot 10 personen kan elke dag.

Tweede Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen

1 september

10:00 tot 17:00

Barrierweg 4 Liempde

 

Contact:

Mari van der Velden

06 4644 5644

mari@liempdsenherd.nl

 

Jeu de Boules

Wie op zondag 1 september Liempde bezoekt, waant zich in Frankrijk. Dan vindt de tweede editie plaats van de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen. De dorpskern wordt hiervoor getransformeerd in een levendige jeu de boules-arena waar tachtig ploegen op twintig banen zullen strijden om de winst. Ook aan het publiek is gedacht: met gratis kinderactiviteiten, Franse muziek en een gastvrije horeca kan jong en oud rekenen op een gezellige familiedag.

De jeu de boules-banen liggen in en rondom het Concordiapark bij Ontmoetingscentrum D’n Liempdsen Herd (voor deze gelegenheid omgedoopt tot ‘le Foyer du Liempde’) en de cafés ’t Huukske, de Durpsherberg en Het Wapen van Liempde. Hierop strijden de teams, bestaande uit twee personen, om de felbegeerde wisseltrofee en prijzen in de categorie ’Beste duo’.

Gezellige familiedag

Franse chansons en gratis activiteiten voor kinderen zoals het Ganzenbord op de kiosk en stoepkrijten op straat, omlijsten de dag. Op de terrassen van de horecalocaties is het goed toeven voor een hapje en een drankje. Hier kunnen bovendien de uitslagen live gevolgd worden via schermen. Het belooft een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid te worden met een Frans tintje, een heuse familiedag voor jong en oud.

Locatie en tijd

De Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen starten op zondag 1 september om 10.00 uur in en rondom D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4), in het Concordiapark en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking bij D’n Liempdsen Herd. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jeudeboulesliempde

Foto: Ruud van Nooijen

logo d'n liempdsen herd