D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

Openstelling Groot Duijfhuis - Nieuwe route voor kinderen!

31 juli

10:00 tot 16:00

Groot Duijfhuis Kasteren, Liempde

Brabants Landschap

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

Duivenpad

 

Op zondag 31 juli is Het Groot Duijfhuis in Liempde geopend voor publiek. Kom deze dag zeker samen met de (klein)kinderen, want zij staan vandaag centraal!

Op 31 juli wordt een nieuwe activiteit toegevoegd aan het infopunt: Het Duivenpad. Aan de hand van een mooie tekening maken kinderen, samen met een volwassene, een wandeling van 1,8 km in het Dommeldal. Op de routekaart staan tips en vragen om de kinderen te prikkelen rond te kijken, te luisteren of te zoeken naar natuurschatten.

Om 11.00 uur wordt het Duivenpad officieel geopend door alle kinderen die aanwezig zijn. Natuurlijk wordt aansluitend de route gewandeld.

De routekaart is ook buiten de openingstijden van het Groot Duijfhuis verkrijgbaar. Vanaf 31 juli wordt deze aangeboden in het folderbakje aan de kippenkooi en bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd.

Het Groot Duijfhuis is een infopunt van Brabants Landschap. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de voormalige stal van de monumentale hoeve. Daar wordt door middel van korte video’s en foto’s informatie gegeven over de flora en fauna van het Dommeldal en over de vorige bewoners van de boerderij. Het infopunt is altijd geopend op de laatste zondag van maart tot en met september, van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Hoevedreef 2 in Liempde.

logo d'n liempdsen herd