D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur

Herfstknutselen voor kinderen bij het Groot Duijfhuis

16 oktober

13:30 tot 15:30

Hoevendreef 2, Liempde

Brabants Landschap

 

Contact:

Dianne Renders, Brabants Landschap

drenders@brabantslandschap.nl

 

Herfstbladeren

Op woensdag 16 oktober, midden in de herfstvakantie, organiseert Brabants Landschap voor de eerste keer een kinderactiviteit bij het Groot Duijfhuis in Liempde. Hoeve Het Groot Duijfhuis is een infopunt van Brabants Landschap en ook voor kinderen een leuke plek om de natuur van het Dommeldal te ontdekken. Het begint om 13.30 uur, deelname kost 2 euro per kind. Voor beschermers van Brabants Landschap is de activiteit gratis.

De kinderen gaan onder leiding van vrijwilligers van Brabants Landschap lekker naar buiten. Daar ontdekken ze de herfstkleuren aan de bomen. Welke blaadjes zijn de mooiste en bij welke bomen horen ze? Daarna krijgen de kinderen binnen een lekkernij en gaan ze aan de slag met het maken van verfafdrukken met de gevonden bladeren. Ouders of opa’s en oma’s mogen ook mee!

De herfstactiviteit is voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Trek warme kleren aan die vies mogen worden en neem eventueel laarzen mee. Het adres van het Groot Duijfhuis is Hoevedreef 2 in Liempde. De activiteit begint om 13.30 uur, tot circa 15.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus aanmelden is verplicht. Dat kan op www.brabantslandschap.nl

logo d'n liempdsen herd