D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is vanaf 1 juni weer elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Foto-expositie amateurfotografen Den Dries

18 januari t/m 26 januari

11:00 tot 16:00

Barrierweg 4, Liempde

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

Oogvoordetail

Zaterdag 18 januari wordt de foto-expositie van Marcel Habraken, Maria Jeurissen en Martijn Jentink geopend bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. De foto’s zijn gemaakt met inspiratie van de workshop fotografie die zij gevolgd hebben bij woonvoorziening Den Dries in Liempde. De expositie is tot en met 26 januari te bezichtigen in De Schuur van D’n Liempdsen Herd tijdens de openingstijden: vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Drie amateurfotografen, Marcel Habraken, Maria Jeurissen en Martijn Jentink, hebben onlangs een workshop fotografie gevolgd bij woonvoorziening Den Dries in Liempde. Zij vormen samen een divers drietal, afkomstig uit Liempde en Deventer. Met en zonder verstandelijke beperking en autisme. De insteek van de workshop was om laagdrempelig van elkaar te leren en anderen met een fotografie-interesse te ontmoeten. Of je nu bewoner van Den Dries bent, begeleider van een woongroep of een wijkbewoner. De fotoworkshop werd gegeven door fotografe Silvia van Uden uit Eindhoven.

Diverse vormen fotografie

De drie amateurfotografen hebben allemaal als hobby fotografie. Tijdens de drie fotoworkshops zijn de fotografen uitgedaagd in verschillende onderwerpen: van natuur- tot portretfotografie, van creatieve fotografie met lichtjes, tot aan actiefotografie met plonzend water. Van diafragma, sluitertijd en iso hadden ze wellicht ooit gehoord, maar nu zijn ze er actief mee aan de slag geweest. De expositie laat foto’s zien waar ze trots op zijn, die symbool staan voor een hobby die weer actief opgepakt is. Iedere foto heeft zijn eigen verhaal in hoe deze tot stand is gekomen.

Opening zaterdag 18 januari om 11.30 uur

Zaterdag 18 januari vanaf 11.30 uur wordt de foto-expositie in De Schuur van D’n Liempdsen Herd gezamenlijk geopend met een praatje en een drankje. Vrienden, familie en geïnteresseerden uit de buurt van Den Dries zijn hiervoor van harte welkom. De foto’s zijn tot en met zondag 26 januari te bezichtigen voor overige bezoekers. D’n Liempdsen Herd is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Bijschrift foto: De mooie dingen zitten in de onverwachte hoeken (zoals deze lamp), kwestie van oog voor detail. Fotograaf: Silvia van Uden.

logo d'n liempdsen herd