barrierweg 4, liempde, NetherlandsArray ( [0] => [1] => ) Agenda
D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur.

Expositie schilderijen Jan Verhoeven

1 december t/m 30 december

11:00 tot 16:00

Barrierweg 4, Liempde

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06 832 46 226

info@sppill.nl

 

Bloemen

Vanaf zaterdag 1 december t/m zondag 30 december exposeert Jan Verhoeven met zijn schilderijen in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4 in Liempde). Jan maakt diverse stillevens en portretten, modern en abstract. De expositie is te bekijken gedurende de openingstijden van Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Op zondag 16 december is Jan Verhoeven zelf aanwezig bij de expositie.

Jan Verhoeven is vanaf 1987 bezig met tekenen en schilderen. Hij is begonnen met het tekenen van diverse bloemen in houtskool en pastel. Vanaf 1990 is hij overgegaan naar acryl op doek en ook hier is hij weer begonnen met bloemen, maar vervolgens is hij toch doorgegaan naar stillevens en portretten, modern en abstract. In zijn schilderijen probeert hij de vrolijkheid van het leven te verwoorden. Jan is al jaren deelnemer aan het Liemps Kunstpad en is een van de schilders van het Ganzenbord op de vloer van de kiosk in het Concordiapark.

Expositie

Van zaterdag 1 december t/m zondag 30 december exposeert Jan met zijn schilderijen in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. De geëxposeerde schilderijen zijn ook te koop. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Op maandag is D’n Liempdsen Herd gesloten. Op zondag 16 december is Jan Verhoeven zelf aanwezig om uitleg en toelichting te geven over zijn schilderijen.

logo d'n liempdsen herd