D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Broodbakdag ***NIEUWE DATUM***

18 juni

11:00 tot 13:30

D'n Liempdsen Herd

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

Brood5

De bakkers van D’n Liempdsen Herd verzorgen op zondag 18 juni a.s. weer een broodbakdag in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde. Rond 12.00 uur komen de eerste broden uit de oven, gevolgd door een tweede ronde omstreeks 13.00 uur.

De smaak van toen, lekkerder wordt het niet! Op het achtererf van D’n Liempdsen Herd is een fraai bakhuisje gerealiseerd. In de houtgestookte oven wordt op authentieke wijze brood gebakken, met gegarandeerd ‘een smaak als vanouds’. De bakkers laten u met veel plezier dit ouderwetse bakkersambacht zien, de deuren zijn geopend vanaf 10.00 uur. De broden zijn te koop en kosten € 3,00 per stuk. Altijd geldt: zolang de voorraad strekt.

Arrangement of workshop

Wil je met vrienden, vriendinnen of familieleden een broodbakarrangement volgen? Met een groep van 6-10 personen is het mogelijk om zelf brood te bakken in het bakhuisje van D’n Liempdsen Herd. Boek hiervoor het arrangement ‘We bakken ze bruin’. Onder leiding van de bakkers van het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd ga je aan de slag met het maken en bakken van het brood. Wanneer de broden in de oven liggen, krijgt je groep een rondleiding in de langgevelboerderij en op het erf van D’n Liempdsen Herd door een van onze gidsen.

Ook kun je individueel opgeven voor een broodbakworkshop die enkele keren per jaar worden georganiseerd. Informeer naar mogelijkheden via info@liempdsenherd.nl.

Tweede zondag van de maand broodbakdag

Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag. Het Liempdse (hobby)bakkersgilde verzorgt dan bakdemonstraties in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Hier wordt vanaf 10.00 uur het ouderwetse bakkersambacht in volle glorie getoond. De eerste broden zijn rond 12.00 uur klaar en de tweede (en laatste) lading broden komt omstreeks 13.00 uur versgebakken uit de oven.

 

logo d'n liempdsen herd