D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Broodbakdag met heerlijk krentenbrood

14 juli

10:00 tot 13:30

D'n Liempdsen Herd

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-36374035

info@liempdsenherd.nl

 

brood

Op zondag 14 juli a.s. wordt er door de bakkers van D’n Liempdsen Herd heerlijk krentenbrood gebakken. Ontdek hoe we de sappige rozijnen mengen met ons zachte deeg en het omtoveren tot een gouden traktatie. Natuurlijk wordt er ook weer wit en bruin brood gebakken. Maar let op: vanwege de vakantieperiode wordt er dit keer slechts één ronde brood gebakken. 

Broodbakdemonstratie

Beleef vroegere tijden en kom kijken hoe, zoals vroeger gebruikelijk was, wit en bruin brood in een houtgestookte oven wordt gebakken. Op zondag 14 juli laten de bakkers in het fraaie bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd met veel plezier zien hoe dit authentieke broodbakproces in zijn werk gaat. Er zal wit en bruin brood gebakken worden, maar daarnaast ook een van hun specialiteiten: krentenrozijnenbrood, een waar krentenbroodparadijs!

Deze broodbakdemonstratie is vanaf 10.00 uur gratis te bezoeken en te ervaren. De geur en smaak van deze authentiek gebakken broden is onovertroffen. Je zult niet kunnen wachten om een plakje te proeven! Kom genieten van de betoverende geur van versgebakken brood, de knapperige korst en het zachte kruim van onze witte en bruine broden. Natuurlijk is het mogelijk om de heerlijke, versgebakken krentenbolletjes of broden mee naar huis te nemen. Vanwege de vakantieperiode wordt er echter maar één ronde brood gebakken, dus let op: zolang de voorraad strekt!

Het Liempdse (hobby)bakkersgilde verzorgt iedere tweede zondag van de maand een broodbakdemonstratie in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Hier wordt vanaf 10.00 uur het ouderwetse bakkersambacht in volle glorie getoond.

logo d'n liempdsen herd