D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Bijen- en plantjesmarkt mét live-muziek

1 mei

10:00 tot 16:00

D'n Liempdsen Herd

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

info@liempdsenherd.nl

 

Imker

Op zondag 1 mei tussen 10.00 en 16.00 uur zoemt het op het gemoedelijke erf van bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd van bedrijvigheid. Op de lang uitgestelde bijen- en plantenmarkt is dan van alles te koop: van gevlochten bijenkorven en natuurlijk honing tot zoemvriendelijke tuinplantjes en verse broodjes uit het bakhuis.

Live muziek

Terwijl korvenvlechters een demonstratie geven van hun kunnen en de bakkers van SPPiLL verse Liempdse suikersppillekes en worstenbrood uit de oven halen, kunnen bezoekers bovendien genieten van live muziek. Muziek van eigen bodem nog wel, want tijdens deze bijen- en plantenmarkt beleeft een jonge Liempdse band zijn debuut. De blazers noemen zich LOCO en ze spelen covers van populaire muziek uit pop, hiphop, funk en meer. De brassband is vastbesloten te laten horen dat je met een blaasinstrument meer kunt brengen dan het traditionele korpsrepertoire. LOCO treedt tweemaal op: rond de klok van 12.00 en 14.00 uur.

Terras

D’n Liempdsen Herd beschikt sinds enige tijd over een fraaie, open tent op het grote terras, dus zelfs regen kan geen spelbreker zijn voor dit altijd sfeervolle evenement.

De bijenmarkt is een samenwerking van SPPiLL, imkervereniging De Honingbij, Natuurwerkgroep Liempde en de Jeugdnatuurwacht. De toegang is gratis. 

Foto: Kees Beekmans

logo d'n liempdsen herd