D'n Liempdsen Herd: Ontmoetings- en bezoekerscentrum voor inwoners van Liempde en Het Groene Woud
ALLE BRONSTEXCURSIES ZIJN VOLGEBOEKT; reserveren is helaas niet meer mogelijk. D'n Liempdsen Herd is elke week geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig even aan voor een natje of droogje op ons terras. Ook: coronaproof vergaderen tot 10 personen en coronaproof arrangementen tot 6 personen.

Beeldenexpositie Rian van Haaren-Wagenaars

21 november t/m 5 januari

11:00 tot 16:00

Barrierweg 4, Liempde

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

Rian van Haaren 2

Vanaf donderdag 21 november tot en met zondag 5 januari 2020 exposeert Rian van Haaren-Wagenaars met haar beelden in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4 in Liempde). De expositie is te bezichtigen gedurende de openingstijden: de hele week (behalve ‘s maandags en ’s woensdags) van 11.00 tot 16.00 uur. Op zondag 1 december en zaterdag 14 december is Rian aanwezig om uitleg en toelichting te geven over haar werk. 

Rian van Haaren-Wagenaars is 20 jaar geleden begonnen met beeldhouwen in steen. Om deze passie meer vorm te geven, is ze in 2010 de opleiding ‘Beeldende kunst’ gaan volgen aan de kunstacademie in Arendonk (België), die ze met succes afgerond heeft. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een ware passie.

 Materialen en inspiratie

In de basis werkt Rian veel met steen. Ze vindt het echter ook uitdagend om te experimenteren met verschillende soorten materialen zoals pur (isolatiemateriaal), ‘oud’ hout en gips. In de expositie zijn beelden met deze verschillende materialen te zien. Rian haalt haar inspiratie uit haar eigen gevoel en haar omgeving. Ze geniet van het uiten van haar creativiteit, die iedereen op zijn eigen manier mag en kan interpreteren.

Expositie

Van donderdag 21 november tot en met zondag 5 januari 2020 exposeert Rian met haar werken in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden: de hele week (behalve ‘s maandags en ’s woensdags) van 11.00 tot 16.00 uur. Op zondag 1 december en zaterdag 14 december (ook tijdens Winterwonderland; tot 20.00 uur) is Rian aanwezig om uitleg en toelichting te geven over haar werk.

logo d'n liempdsen herd