D'n Liempdsen Herd is iedere dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur.

Activiteiten | Workshops

D’n Liempdsen Herd biedt volop mogelijkheden voor het organiseren van een workshop. Een eerste workshop die we opgezet hebben is een workshop natuurfotografie in samenwerking met Bob Luijks, fulltime professioneel natuur- en landschapsfotograaf. 
Daarnaast zijn we volop aan de slag met het uitwerken van ideeën voor andere workshops voor D’n Liempdsen Herd. Wat te denken van een workshop imkeren, groenten fermenteren, vilten of authentiek brood bakken? Komende maanden wordt het aanbod aan workshops sterk uitgebreid. Ook met het aanbod van workshops door Oplage12. Houd hiervoor deze website en onze facebook-pagina in de gaten.

 

Knutselmiddag voor kinderen

Iedere dinsdagmiddag zijn kinderen van 6 tot 13 jaar van harte welkom om bij Oplage12 te komen knutselen. Oplage12 werkt met een strippenkaart-systeem, maar je kunt ook zomaar 'losse' lessen volgen. 

lees meer >>

Slijm maken

Ook helemaal gek van slijm, maar mislukt het maken vaak? Kom bij Oplage12 slijm maken. Wij maken twee soorten slijm die je zelf op kleur en geur, met of zonder glitters en balletjes kunt maken. Natuurlijk neem je je eigen slijm mee naar huis in luchtdichte potjes.

lees meer >>

Tapasplanken branden

Er zijn meerdere mogelijkheden om een afbeelding of tekst op de door jou gekozen tapasplank te branden. Iedereen kan een eigen tapasplank kiezen om mee aan de slag te gaan. Iedereen kan het! Het moeilijkste is het bedenken van wat je op jouw plank wilt .... 

lees meer >>

Bruisballen maken

Na een lange dag lekker met een bruisbal in bad gaan. Heerlijk! Tijdens deze workshop ga je zelf een bruisbal maken, precies naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en geuren. Wie weet wil je ook wat glitters toevoegen......

lees meer >>

Handlettering door Stift&Stijl

Wil jij ook mooie quotes kunnen handletteren? Brigitte van Stift&Stijl gaat je helpen. Na een duidelijke uitleg mag je zelf aan de slag. Er is van alles mogelijk, jij mag kiezen! Na afloop ga je naar huis met jouw creatie en een leuke goodiebag!

lees meer >>

Klompen pimpen

Klompen helemaal hip maken kan op allerlei manieren, denk bijvoorbeeld aan schilderen, houtbranden of decoupage. Je kunt kiezen tussen een paar draagklompen, een decoratieve klomp of een klompen spaarpot.

lees meer >>

Tulpen schilderen

Onder het genot van een hapje en een drankje leer je stap voor stap een tulpenschilderij maken. Heb je nog nooit geschilderd of zelfs nog nooit een penseel vast gehouden? Geen probleem, je krijgt goede begeleiding.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd