D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Activiteiten | Workshops

Bij D'n Liempdsen Herd zijn er verschillende workshops te boeken zijn. Onze workshops inden plaats in en rond het erf en de langgevelboerderij, of op locatie in Liempde. Authentiek brood bakken, rondleidingen in de boerderij en Liempde, er is van alles mogelijk. Binnenkort wordt deze pagina aangevuld met meer workshops.

We bakken ze bruin

Tijdens de workshop ‘We bakken ze bruin’ beleef je vroegere tijden. Je gaat met je groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen allemaal een eigen brood bakken in het authentieke bakhuis op het erf van D’n Liempdsen Herd.

lees meer >>

Demonstratie van een ambacht: de klompenmaker

Tijdens de workshop ‘Demonstratie van een ambacht: de kompenmaker’ ervaar je de inspanningen van de klompenmaker. Je bent getuige van de grote verandering van een blok populierenhout naar een mooie klomp. Daarnaast ga je per fiets of te voet op pad door het centrum en buitengebied van Liempde voor een van de klompenroutes.

lees meer >>

Een echt Brabants worstenbroodje maken

Wie kent het niet, een typisch Brabants worstenbroodje! Vroeger aten Brabanders alleen worstenbrood bij speciale gelegenheden, maar tegenwoordig genieten we regelmatig van een worstenbroodje. En altijd is een worstenbroodje 'verekkus lekker'!

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd