D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00-13.00 uur, op woensdag van 8.30-12.00 uur.

Activiteiten

Vanuit D’n Liempdsen Herd worden het gehele jaar door voor jong en oud, leuke, interessante activiteiten georganiseerd, variërend van excursies, workshops, lezingen, natuur-ontdektochten en themadagen. Een deel van de activiteiten is nu al opgezet, maar de komende maanden zal het aanbod aan activiteiten nog flink uitgebreid worden. Kijk voor een actueel overzicht in de agenda.

Workshops

D'n Liempdsen Herd is met de verschillende ruimtes en de multimediavoorzieningen een prachtige plek voor workshops. Er is veel mogelijk, houd de website in de gaten voor het aanbod.

lees meer >>

Evenementen

Regelmatig worden er in D'n Liempdsen Herd evenementen georganiseerd door organisaties of bedrijven uit de regio. Hiervoor zijn meerdere ruimtes van de boerderij beschikbaar, evenals het erf.

lees meer >>

Excursies

De goed opgeleide, enthousiaste gidsen van Gastvrij Liempde verzorgt de excursies. Ze vertellen je, al wandelend of fietsend, over natuur, erfgoed, gewoonten en gebruiken. Vooraf staat er koffie en thee met iets lekkers klaar, na afloop wacht soep van streekproducten.

lees meer >>

Lezingen

Elke laatste maandag van de maand vindt er een lezing plaats in D'n Liempdsen Herd. Interessante sprekers komen een bepaald thema belichten. Een idee voor een lezing of zelf spreken? Laat het weten!

lees meer >>

Zelf op pad

Liempde ligt prachtig, midden in Het Groene Woud. Er zijn veel wandel- en fietsroutes beschikbaar, allemaal te verkrijgen in D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>

Kinderen

Ontdekkingstochten in de natuur? Workshops waarin geëxperimenteerd wordt met techniek? D'n Liempdsen Herd is volop bezig om topactiviteiten voor kinderen te ontwikkelen. Houd de website in de gaten!

lees meer >>

Ganzenbord

Op de vloer van de Liempdse kiosk is door Liempdse kunstenaars een levensgroot ganzenbord geschilderd. Een unieke activiteit voor jong en oud. De benodigde pionnen, dobbelstenen en spelregels zijn voor 2,50 euro per uur te huur bij D'n Liempdsen Herd. 

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd