D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

Van Hop naor Herd

Beschikbaar

Er zijn nog geen data beschikbaar.

Locatie

barrierweg 4, liempde

Tijdsduur

5.0 u

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

Kledingadvies

Comfortabel

Minimale groepsgrootte

1

Maximale groepsgrootte

200

Prijs per persoon

€ 22.50

Bodemprijs groep

€ 22.50

 

Contact:

Projectenbureau SPPiLL

06-83246226

info@sppill.nl

 

NB: vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Hop naor Herd

Samen met vrienden en bekenden gezellig bierproeven in het centrum van Liempde. De vijf deelnemende locaties serveren die dag ieder een zelf gekozen speciaal bier. Voor het eerste bier starten we in het Concordiapark.

Om 14.30 uur verzamelen we in D’n Liempdsen Herd en om 15.00 uur trappen we gezamenlijk af bij de kiosk in het Concordiapark. Je wandelt met een groep van gelegenheid naar gelegenheid. Een proefronde duurt ongeveer drie kwartier per locatie. Na de eerste proefrondes wordt een smakelijk gerecht geserveerd bij 't Struifhuis. Met die stevige versterking op zak kun je er weer tegen en vervolg je je route.

Locaties 

Onder meer de volgende locaties doen mee aan de tocht: ’t Huukske, Het Wapen van Liempde, De Durpsherberg, D’n Liempdsen Herd en ’t Struifhuis. Ondersteuning en advies vindt plaats door de Bierkamer Boxtel.

Inschrijven

Deelname aan deze biertour door Liempde kost 22,50 euro per persoon. Inschrijven kan tot en met 10 december via de website van D'n Liempdsen Herd (gebruik de knop 'reserveren' rechtsboven op de pagina). Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail met ideallink voor betaling van de bijdrage.
Je gepersonaliseerde deelnamekaart kun je ophalen bij D’n Liempdsen Herd. Leeftijd vanaf 18 jaar.

logo d'n liempdsen herd