Wees welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur!

Activiteiten | Arrangementen

Bij D'n Liempdsen Herd zijn er verschillende arrangementen opgesteld die te boeken zijn. Onze arrangementen spelen zich af in en rond het erf en de langgevelboerderij, of op locatie in Liempde. Authentiek brood bakken, rondleidingen in de boerderij en Liempde, er is van alles mogelijk. Binnen korte tijd wordt deze pagina aangevuld met meer arrangementen.

Een B&B van klompen.... voor vogels

Maak een echte Bed & Breakfast van klompen voor vogels! In de setting van het authentieke klompenhuisje op het erf van D'n Liempdsen Herd.

lees meer >>

De tong op de klompen hangen

Bij het arrangement ‘De tong op de klompen hangen’ ervaar je de inspanningen van de klompenmaker. Je bent getuige van de grote verandering van een blok populierenhout naar een mooie klomp. Gedemonstreerd door een van de vrijwillige klompenmakers van D’n Liempdsen Herd. Daarnaast ga je zelf op pad door het centrum en buitengebied van Liempde voor een van de klompenroutes. Dit kan naar wens te voet of per fiets.

lees meer >>

We bakken ze bruin

Bij het arrangement ‘We bakken ze bruin’ beleef je vroegere tijden. Bij dit arrangement zul je met je groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen allemaal een eigen brood bakken in het authentieke bakhuis op het erf van D’n Liempdsen Herd.

 

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd