D'n Liempdsen Herd is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00-13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur.

De tong op de klompen hangen (INSCHRIJVEN via desktop a.u.b.)

Locatie

Klompenmakerswerkplaats D'n Liempdsen Herd

Leeftijd

12+

Kledingadvies

n.v.t.

Minimale groepsgrootte

4

Maximale groepsgrootte

6

Prijs per persoon

€ 14.00

Bodemprijs groep

€ 56.00

 

Contact:

reserveringen@liempdsenherd.nl

 

NB: vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
d'n Liempdsen Herd

Bij het arrangement ‘De tong op de klompen hangen’ ervaar je de inspanningen van de klompenmaker. Je bent getuige van de grote verandering van een blok populierenhout naar een mooie klomp. Gedemonstreerd door een van de vrijwillige klompenmakers van D’n Liempdsen Herd. Daarnaast ga je zelf op pad door het centrum en buitengebied van Liempde voor een van de klompenroutes. Dit kan naar wens te voet of per fiets.

Bij aankomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee en een lokale lekkernij, het ‘Liempdenaartje’. Vervolgens kun je naar wens starten met de wandeling/fietstocht of met de demonstratie. Hierna kun je genieten van een heerlijke consumptie ((speciaal)bier, wijn, fris) op het terras of in d’n herd. Om vervolgens het tweede deel van het arrangement te volgen.

De aantallen personen zijn afgestemd op de Corona-maatregelen waarbij we ervan uitgaan dat bij 4 personen de deelnemers uit maximaal 2 huishoudens afkomstig zijn en bij 6 personen uit maximaal 3.

Totale duur: 3 uur.

logo d'n liempdsen herd