D'n Liempdsen Herd is iedere zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur. Meer informatie over de mogelijkheden? Bel 06-30723270 of mail reserveringen@liempdsenherd.nl

Bezoekerscentrum

D’n Liempdsen Herd is naast een ontmoetingsplek ook het bezoekerscentrum voor Liempde en haar omgeving; Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is het start- en eindpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. In het bezoekerscentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en streekproducten te koop. Gastvrouwen kunnen informatie geven over activiteiten. Onder leiding van Gastvrij Liempde-gidsen kun je op pad voor een excursie naar bijvoorbeeld De Scheeken met de edelherten of richting Het Dommeldal, het centrum van Liempde of de bolle akkers rondom Liempde.

Openingstijden

D'n Liempdsen Herd is elke zaterdag en zondag geopend van 11.00-16.00 uur. Bij evenementen en activiteiten kunnen de openingstijden aangepast worden. Ook op afspraak is D'n Liempdsen Herd geopend.

Vanaf het voorjaar van 2018 zal D'n Liempdsen Herd meer dagen per week geopend zijn.

lees meer >>

VVV

D’n Liempdsen Herd wordt zeer binnenkort een VVV-agentschap, waar veel fiets- en wandelkaarten en andere toeristische producten te verkrijgen zijn.

 

lees meer >>

Schelft

Op de Schelft van D'n Liempdsen Herd is een grote touchtable geplaatst waarop informatie te vinden is over thema's als historie en erfgoed, landschap, flora en fauna en cultuur. Meer weten? Kom naar boven en bekijk de vele foto's en filmpjes.

 

lees meer >>

Erf

Op het erf van D'n LIempdsen Herd komt een authentiek bakhuis, een klompenmakerswerkplaats, een waterput en een veldschuur te staan. Het erf is naar verwachting afgerond in het voorjaar van 2018.

lees meer >>

D'n Herd

In D'n Herd rondom de schouw: een plek om even bij te komen, iets te eten en wat bij te kletsen. Anno nu is dat nog steeds zo. Kom langs en geniet van de warmte van de houtkachel, een hapje en drankje en elkaar. Gastvrij Liempde ten top!

lees meer >>

Stal

De Stal vormt de ontvangstruimte van D'n Liempdsen Herd. Je vindt er de eerste informatie over Liempde en omgeving en er worden producten als boeken, wandel- en fietskaarten en streekproducten verkocht.

lees meer >>
logo d'n liempdsen herd